Να πως ο Τσίπρας «βόλεψε» παλιά και νέα «τζάκια»!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016



Πόσα χρωστάει το Mega;;; Πάνω από 200 εκατ. δεξιά και αριστερά;; Και νομίζετε πως θα πληρώσουν για αυτά τα χρέη οι Μπόμπολας, Ψυχάρης και Βαρδινογιάννης;

Είστε βαθιά γελασμένοι.. Οι «άνθρωποι» δεν έχουν βάλει ως εγγύηση την προσωπική τους περιουσία.. Άρα ψάξε βρες πως θα πληρωθούν εργαζόμενοι, Εφορίες, Τράπεζες ΙΚΑ.. κλπ.. Προφανώς και από την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην Μεγάλου Καναλιού..

Με άλλα λόγια, η ολομέτωπη επίθεση που έκανε στο κανάλι σε συνδυασμό με την διαδικασία αδειοδότησης η αριστερή μας Κυβέρνηση, έδωσε άλλοθι και την συσκότιση που χρειάζονταν στους πρώην μεγαλομετόχους για να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και ούτε γάτα ούτε ζημιά…

Δηλαδή .. μια χαρά τους βόλεψε τους .. καπιταλιστές εχθρούς της!! Και για να πάμε παρακάτω και να πιάσουμε τα του περιβόητου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, συνεχίζοντας από εκεί που το αφήσαμε.

Για να καταλάβετε πόσο τους έκανε την «μούρη κρέας» και πόσο ήθελαν να κρατήσουν το κανάλι .. είδατε πουθενά στον διαγωνισμό τους Ψυχάρη, Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη;;; Α, ναι είδαμε τον τελευταίο να βάζει κάτι «ψίχουλα» ακριβώς μην του τύχει και πάρει την άδεια.. Αλλά .. δεν μπορείτε να πείτε έδειξε ένα ενδιαφέρον.. μπας και του κάτσει και πάρει πίσω το Mega.. Λέμε τώρα..

Και πάμε στους υπόλοιπους..

Αλαφούζος: Αμφιβάλλει κανείς ότι είναι ο μεγάλος νικητής; Όχι μόνον επειδή πήρε την άδεια «κοψοχρονιά» έναντι των άλλων διεκδικητών, όχι μόνον γιατί κρατάει το κανάλι του, αλλά πλέον δεν θα χρειάζεται να μπαίνει σε αχρείαστες αντιπαραθέσεις με την Κυβέρνηση του τύπου «είσαι Μνημονιακός» και λοιπές χαζομάρες, καθώς είναι πλέον ένας επιχειρηματίας με νόμιμο κανάλι και αν κάνει και αντιπολίτευση.. τι έγινε;;; Το πολύ – πολύ να του ξαναπάει το ΣΚΑΙ ο Αλέξης Τσίπρας για συνέντευξη.

Καλογρίτσας; Αυτός και εάν είναι κερδισμένος.. Μεγαλοκατασκευαστής που απέκτησε κανάλι. Τι; Ο προηγούμενος μεγαλοκατασκευαστής με κανάλι κατηγορήθηκε για «νταβατζής» γιατί έπαιρνε δημόσια έργα;; Ναι αλλά εδώ μιλάμε για «νταβατζή» της Αριστεράς..

Μαρινάκης: Αν κέρδισε; Φυσικά και κέρδισε και ας ξηλώθηκε.. Δεν θα πούμε πολλά γιατί είναι… «μη τζιζ» και δεν ξέρει κανείς που γκρεμίζεται κανας φούρνος.. αλλά όποιος παρακολουθεί το δικαστικό ρεπορταζ… μάλλον θα καταλάβει το γιατί.

Κυριακού: Ξηλώθηκε.. έχασε.. αλλά ταυτόχρονα κέρδισε. Ο μόνος που ασχολείται με ΜΜΕ και αναγκάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσει κάτι που είχε.. Αν μη τι άλλο το κράτησε.

STAR ή αλλιώς Βαρδινογιάννης.. Για το πόσο ενδιαφέρθηκε να το κρατήσει .. μιλά η προσφορά που έκανε. Δεν θα θέλει να απασχολήσει την κοινή γνώμη για κάποια διάστημα έως ότου όλα (Star, Mega) ξεχαστούν..

ALPHA ή αλλιώς Κοντομηνάς: Και εδώ δείχνει χαμένος και μάλιστα σε δεινή θέση.. Όμως.. όποιος γνωρίζει ότι προσπαθούσε πολύ καιρό τώρα να πουλήσει το κανάλι, ίσως διαπιστώσει ότι ακόμη και όσο όσο να το δώσει σε κάποιον από τους πλειοδότες μια χαρά κερδισμένος θα είναι..
Ιβάν Σαββίδης.. Αποδείχτηκε ότι δεν ήθελε κάτι άλλο, από το να δηλώσει ότι είναι εδώ και είναι ισχυρός παίχτης στο εγχώριο επιχειρηματικό σκηνικό..
Εκτός εάν του βάλει λουκέτο (όπου πάλι θα υπάρξει συμφωνία κάτω από το τραπέζι) και αφήσει το «κουφάρι» του ALPHA, μαζί με εκείνο του MEGA (δηλαδή μηχανήματα και τοίχοι χωρίς εργαζόμενους) για να τα πάρουν Καλογρίτσας και Μαρινάκης στην φθήνια με πάμφθηνους εργαζόμενους..


Με αυτόν τον διαγωνισμό λοιπόν η Κυβέρνηση μοιάζει να βόλεψε μια χαρά όλα τα παλιά και τα νέα «τζάκια»: Θα συνεχίσει την ρητορική για τον πόλεμό της κατά της διαφθοράς ενώ στην πραγματικότητα .. τα έχει φτιάξει μαζί της. Και εμείς από κάτω θα χειροκροτούμε.. Ας φάμε κουτόχορτο όλοι μαζί..



ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ