H μεγάλη απάτη των τραπεζιτών, των κερδοσκόπων και των ολιγαρχών με τα κόκκινα δάνεια

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018


Οργανωμένη μαφία πάει να αρπάξει επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και ακίνητα στο 10% της αξίας τους! - Ενώ προστατεύουν τα λαμόγια της διαπλοκής με τα θαλασσοδάνεια - Να ξεσηκωθεί ο κόσμος, πριν χάσει τα σπίτια του

TΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ κόλπο για την αρπαγή περιουσιών εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο έχει στηθεί από μια πανίσχυρη μαφία στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν ξένοι γύπες, στελέχη του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, παράγοντες της τρόικας και κάποιοι ολιγάρχες που είχαν ληστέψει τις τράπεζες με τα θαλασσοδάνεια και τώρα, παρέα με τους φίλους τους, που έχουν ακόμα θέσεις κλειδιά στο τραπεζικό σύστημα και με ξένους απατεώνες, ξαναπαίρνουν τις χρεοκοπημένες επιχειρήσεις τους, απαλλαγμένες από χρέη.

Η μαφία των τοκογλύφων που προστατεύει μόνο μια δράκα από εγχώριους ολιγάρχες, φιλοδοξεί να αρπάξει στην κυριολεξία για ένα κομμάτι ψωμί μεγάλες παραγωγικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, οικόπεδα φιλέτα και ακίνητα μεγάλης αξίας.

Το μαφιόζικο καρτέλ παίρνει τζάμπα και τα σπίτια των φτωχών, σε μία περίοδο κατά την οποία η ζήτηση για ακίνητα και ειδικά για ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες έχει αυξηθεί κατακόρυφα κατά 50% σύμφωνα με τους Γερμανούς μεσίτες, ενώ οι τιμές τους είναι ακόμα εξευτελιστικές και κινούνται κάτω από τα επίπεδα της Τουρκίας.

Έχοντας την απόλυτη στήριξη των μηχανισμών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζες, όπου το λόμπι των ξένων κερδοσκόπων είναι πανίσχυρο και την άμεση διαπλοκή με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και κάποιους ολιγάρχες που συμμετέχουν στο κόλπο, αρχίζει η μεγάλη επιχείρηση για τη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας.

Παραγωγικές επιχειρήσεις που χτίστηκαν με θυσίες και αίμα πρόκειται να περάσουν με συνοπτικές διαδικασίες στα χέρια εξωχώριων εταιρειών, στις οποίες κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι μέτοχοι.

Οι ξενοδοχειακές μονάδες κατά 70% χαρίζονται στην κυριολεξία στην οργανωμένη συμμορία και η βαριά βιομηχανία του τουρισμού περνάει ολοκληρωτικά σε ξένους και κυρίως Γερμανούς, που έχουν συμφωνήσει προκαταβολικά με τους γύπες και τους τραπεζίτες.

Η εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας με το κόλπο των κόκκινων δανείων, καθιστά τους Έλληνες δούλους στην ίδια τους τη χώρα.

Με εξαίρεση κάποιους παράγοντες της διαπλοκής που συνδέονταν με σχέσεις συναλλαγής με τους τραπεζίτες, οι οποίοι τους είχαν δώσει χαριστικά δάνεια δισεκατομμυρίων, τα οποία φυγάδευσαν σε φορολογικούς παραδείσους, οι οποίοι θα ξαναπάρουν πίσω τις επιχειρήσεις τους και μάλιστα χωρίς χρέη και δανεισμό, οι υπόλοιποι επιχειρηματίες καταστρέφονται στην κυριολεξία.

Γιατί το μοντέλο που έχει επιλέξει η τρόικα και το εγχώριο τραπεζικό σύστημα με την εκχώρηση των κόκκινων δανείων, στους γύπες δεν τους επιτρέπει να διεκδικήσουν ρυθμίσεις για να μπορέσουν να συνεχίσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Αν πράγματι οι τράπεζες επιδίωκαν να έχουν οφέλη από τα κόκκινα δάνεια, αντί να τα εκχωρήσουν στους ξένους τοκογλύφους θα μπορούσαν να κάνουν συμφωνίες με τους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες ακινήτων και να εισπράξουν πολλαπλάσια χρήματα.

Αντί να ξεπουλήσουν την περιουσία του ελληνικού λαού στο 10% της αξίας των δανείων, γιατί το σύνολο των επιχειρήσεων και των ακινήτων έχει πολλαπλάσια αξία, θα μπορούσε να συμφωνήσει με τους δανειολήπτες σε ένα πρόγραμμα διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του δανείου και το υπόλοιπο να πληρωθεί σε δόσεις.

Βέβαια, μια τέτοια εξέλιξη θα ακύρωνε τα σχέδια των ξένων κερδοσκόπων και των εγχώριων κορακιών που διεκδικούν μαζί με τους προστατευόμενους ολιγάρχες ένα κομμάτι από τη μεγάλη ληστεία.

Κανείς δεν έχει αναλογιστεί τις συνέπειες του αφελληνισμού των μεγάλων επιχειρήσεων των ξενοδοχειακών μονάδων και των ακινήτων.

Με δεδομένο ότι το σύνολο της δημόσιας περιουσίας, ακίνητα και ΔΕΚΟ έχει περάσει στα χέρια του υπερταμείου, δηλαδή των τοκογλύφων, η εκχώρηση και της ιδιωτικής περιουσίας στους ξένους, εγκυμονεί κινδύνους για το λαό και το έθνος.

Η Ελλάδα εκτός από αποικία χρέους θα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο χωρίς επιχειρηματίες και χωρίς ιδιοκτήτες!

Γιατί ακόμα και στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας οι κατακτητές είχαν σεβαστεί την περιουσία των Ελλήνων.

Τώρα εκχωρείται στο τζάμπα, σε μια μαφιόζικη συμμορία που φιλοδοξεί να πιεί μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος του λαού.

Η κυβέρνηση από τη μεριά της οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες για να διασώσει ό,τι μπορεί από την περιουσία του ελληνικού λαού.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να βρεθεί μπροστά σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και αλυσιδωτές εκρήξεις.



ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ